jjjj

Zangstudio Jasmin-Ann

Hou jij ook zo van zingen en wil jij graag alles uit jou stem halen, die lange/hoge uithaal kunnen zingen, op een gezonde manier leren zingen zonder dat je hees wordt of pijn krijgt aan je stem, meer adem hebben tijdens het zingen, meer durven, zelfvertrouwen opbouwen, lekker samen zingen en hou jij ervan om te shinen op een echt podium? 
Dan ben jij op het juiste adres! 
Kijk voor alle informatie op de gebiste van de Zangstudio! www.zangstudiojasmin-ann.nl

Lessen gegeven door:

Jasmijn Hendriks 

Zangeres/Songwriter/Zangcoach

Ik ben Jasmijn Hendriks. Onder mijn artiestennaam ''Jasmin-Ann'' treed ik veel op en breng ik mijn eigen songs uit. Naast mijn optredens vind ik het enorm leuk om zangles/zangcoaching te geven. Zingen is mijn passie. Ik kan mijn gevoel en emoties kwijt en daarnaast word ik er echt gelukkig van. 
Dat ik van zingen mijn beroep wilde maken stond al vroeg vast. De opleiding tot muzikant aan het Pact in Amsterdam heeft mij veel inzichten gegeven op muzikaal en zangtechnisch gebied. De technieken die ik behandel en waar ik gebruik van maak zijn, CVT, UVS, mijn eigen ervaringen en de basistechnieken.  Naast zangles/zangcoaching geven help ik ook bij het voorbereiden op audities voor verschillende tv programma's zoals het Junior Songfestival, Ministars enz.

In mijn lessen vind ik het belangrijk om mijn leerlingen zo goed mogelijk te helpen, om op een gezonde manier hun stem te gebruiken, om te laten voelen hoe het is om met emotie te zingen en dat ook los te laten, te kunnen groeien op hun eigen niveau en natuurlijk zelfverzekerd en blij te laten worden van zingen en muziek: daarvoor doe ik het! Wanneer een leerling in de les de oefeningen en aanwijzingen begrijpt en resultaat boekt dan is dat het leukste wat er is en is de leerling vaak verrast! Huh, ik kom in een keer bij die hoge noot, ik kan mijn uithaal veel langer volhouden, ik durf meer! Dit is een speciaal en magisch gevoel. Wanneer ik mijn leerlingen uiteindelijk tijdens de shows op het podium zie stralen ben ik zo ontzettend trots!

In de zangstudio vind ik het belangrijk dat er een prettige en rustgevende sfeer heerst met ruimte voor humor, zodat de leerlingen zich veilig voelen en volledig zichzelf kunnen zijn.


Nieuwsgierig? 
Bekijk hieronder de aftermovies van de afgelopen events! ↓

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen